Ønsker det onsdag: Lulu Guinness Lips Clutches

I går ettermiddag var jeg heldig nok til å ha muligheten til å møte Lulu Guinness på Manhattan Boutique og forhåndsvise hennes kommende samling, og selv om jeg kom bort fra arrangementet med mange tanker (Lulu Og teamet hennes er nydelige, jeg trenger flere muligheter til å drikke Prosecco på ettermiddagen, jeg kan forstå hvorfor West Village -leiene er så astronomiske), den ene tingen som fortsetter å sprite inn i hodet mitt er hvor mye jeg vil ha en Lulu Guinness leppekobling. Og siden jeg ikke kan riste følelsen, er det ingen bedre kandidater for denne ukens ønsker den onsdag.

Jeg er en sucker for lunefull og sterkt utsmykket kassekoblinger, men det er to viktige ting som skiller dette designet: formen og prispunktet. Selv om det å bære rundt et sett med lepper kan være en smule fet skrift for noen mennesker, slår den glamorøse følelsen av disse designene en akkord rett mellom Ladylike og Pop-Art Punk som jeg synes er uimotståelig. I tillegg setter jeg alltid pris på litt humor på min måte.

Og mens mange merkers signaturboks -koblinger starter i de fire figurene og drar opp derfra, kan du få en fargerik Perspex Lips Clutch for $ 350, en øgleversjon for $ 435 (Union Jack -motivet som vises er litt dyrere), pigger for 710 dollar eller Swarovski for 1025 dollar. Til disse prisene kan det hende du faktisk kan legge til mer enn en i samlingen din. Jeg vil gjerne legge dem til alle. Kjøp gjennom luluguinness.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *