Gjennomgang av den nyplukkede bleieposen min (og babyskoene jeg er besatt av)

før jeg hadde Millie, og selv før jeg var gravid med henne, hadde jeg en liste over ting jeg visste at jeg ville kjøpe for fremtiden min gutt. Jeg har vært besatt av nyplukkede sko i årevis, og kjøpt dem som gaver til vennene mine med barn (seriøst – for eksempel en god gave, kan du ikke gå galt), og selv om jeg vet at det å ha en baby er langt mer enn bare å kle dem Opp, jeg var ganske spent på den ekstra bonusen. La oss være ærlige, alt halvliter er ganske bedårende, spesielt sko. Så nyplukket har lenge vært på radaren min, og jeg har flere sko til Millie fra merkevaren enn jeg vil innrømme. I tillegg har du sett dem i mange av innleggene mine med Millie det siste året, og mange av dere har sagt hvor mye du elsker dem!

Jeg var begeistret for å se at nyplukket introduserte en bleiepose i fjor høst, og den kom på det perfekte tidspunktet. Etter hvert som morsrollen skrider frem og Millie hadde blitt eldre, endres behovene mine for vesken min nesten daglig. Millie er både det enkleste barnet, med sitt samlede avslappede temperament, og et vanskelig barn, med sine uendelige matallergier og medisinske behov. Vesken min reflekterer stadig at – jeg trenger ikke mange leker eller gjenstander for å holde henne opptatt, men jeg trenger også å bære alle medisiner hun kan trenge til enhver tid.

Forrige uke tok mamma og jeg Millie til Disney i noen dager, og vesken min behov endret seg igjen – jeg trengte en ryggsekk, ikke en skulderveske, og jeg skjønte at alle andre foreldre var om bord med det. En ryggsekk tar vekten av den ene armen, er lett å ta av og på, og mens Vlad vil bære en hvilken som helst pose under solen for meg, foretrekker de fleste pappaer å bære en ryggsekk hvis de trenger å gjøre det lenger. Dette er grunnen til at jeg elsker den nyplukkede bleieposen! Det kom til rett tid, og det har passet alle behov og deretter noen for meg og Millie.

Dette er en pose som ble laget for mødre, av mødre, og du kan fortelle umiddelbart når du får den. Selv om skoene er skinn, er denne vesken et vegansk skinn som virkelig er high-end (den ser ut som et vakkert rullestein lær) og er også veldig holdbart. Det er lettere vekt enn skinn ville være, noe som er et slikt pluss når det kommer til en bleiepose, og det er sølbestandig og tørk av, som begge er utenfor viktig når det gjelder en pose som kommer til å bli brukt rundt barn.

Mens du kan bruke vesken på tre måter – som en ryggsekk, crossbody eller en veske – elsker jeg virkelig ryggsekkalternativet. Merkelig nok er jeg egentlig ikke en ryggsekkjente, men etter en lang dag på føttene, bærer alle varene mine og Millie rundt, ryggen og jeg setter stor pris på ryggsekken over en skulder- eller crossbody -veske. Generelle dimensjoner er 13 ″ brede x 15 ″ høye x 7 ″ dyp, med nok plass til å passe tabletter og bærbare datamaskiner opp til 15 ″ i den elektroniske hylsen.

Det ytre har viktige rom, inkludert en poselomme på hver side som kan passe til en flaske (opptil 32 oz – jeg bruker den ene siden til Millie og den andre for å bære en vannflaske til meg), sammen med en glidelås lomme foran Lett tilgang og kan holde telefonen og nøklene med god plass til overs. Innsiden er en organisatorisk himmel: vesken er ganske dyp, så i hovedområdet har jeg alltid endringer av klær til Millie og et par leker for henne. Det er fire lommer i poser, hver er stor nok til å passe til en flaske; To er foran interiøret, mens en er på hver side. Jeg la vanligvis en sippy kopp med vann i den ene, bleiekrem i den andre, snacks i den ene, og så er den ekstra lommen for noen av varene mine. Den bakre glidelommen (som kan passe til et nettbrett) kommer med en skiftende pute, og det er det jeg bruker den til – jeg har litt av et germaphobe -problem og har en tendens til å ønske å ha min egen overflate nede når jeg skifter Millie. Bak det er det også glidelås. Foret i nylon er denne vesken lett (bare 2,3 kg) og gir bare så mye mening at jeg fortsetter å besette den. Jeg elsker å kunne finne alt jeg trenger i hvert øyeblikk, og denne vesken tillater den mens jeg ser bra ut.

Jeg la til et av nyplukket glidelås i det større interiøret, som holder Millies medisin. Vi må reise med hennes Epipen, Benadryl, Prednison og et medisiner mot nausea til enhver tid, og jeg vil alltid holde disse i en pose. På denne måten vet jeg at de er på ett sted, jeg kan finne dem enkelt, og det gir meg så mye trygghet å ha alt så lett tilgjengelig. Jeg elsker virkelig posene og vil anbefale dem på det sterkeste hvis du leter etter en til vesken din. Selv om du ikke har en baby eller barn, er det faktisk en flott pose fordi den ser bra ut og kan rengjøres enkelt og er også foret i nylon, så hvis noe søl trenger du ikke å bekymre deg for at det ødelegger posen helt.

Så hvordan vurderer jeg denne vesken? Det er virkelig fantastisk. I tillegg til det faktum at den er stilig, brukbar og holdbar, er posen så godt priset: til $ 175, kan du virkelig ikke slå hele pakken. I tillegg, mens du er inne på det, kan du kjøpe noen nyplukkede sko til kiddoene dine eller som gaver,For det var det som snudde meg til merkevaren. Millie har på seg nyplukkede sko konstant, og vi har samlet ganske samlingen. Da hun begynte å gå, var de komfortable med å gi føttene rom til å bevege seg, og hun elsker å være barbeint, så dette er det nærmeste. De er også uten tvil de søteste barneskoene der ute, og hvis nyplukket gjorde voksne MOCC -er, ville jeg ha på seg dem. Kjøp den nyplukkede bleieposen for $ 175.

Teamet på nyplukket tilbyr Purseblog -lesere 20% for denne uken hvis du bruker kode Purseblog20 i kassen, slik at du kan kjøpe vesken og alle skoene hjertet ditt ønsker for en rabatt. Når du sjekker ut, må du huske å oppgi koden vår PurseBlog20!

Og et annet stort pluss: Vi gir bort et gavekort på $ 250 til FreshlyPicked.com. Giveawayen er vert på Instagramen vår, så husk å følge oss og finne ut hvordan du går inn på dette innlegget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *