Balenciaga Metallic Crocodile Wristlet

Uansett om du tror at klær og tilbehør kan kvalifisere som kunst, må du se på Balenciaga Metallic Crocodile armbånd og se først og fremst et kunstobjekt. Det er bruksområder (og mye sannsynlig at produksjonen) er definitivt begrenset, men hvis jeg skulle få tak i det, tror jeg at jeg sannsynligvis bare ville holde den og stirre på det likevel. Krokodillehuden blir behandlet på en slik måte at den nesten minner meg om Pearl Mother – den er skinnende, men på en måte som gjør en fantastisk jobb å plukke opp fargene og lyset rundt dem, slik at posen ser evig annerledes ut. Den er ferdig med polerte blå aksenter, som kan være enten polert stein eller lucite, det er umulig å fortelle, og en dristig boks-kjede håndleddsstropp. Det ser ikke ut som det vil holde mye, og jeg er sikker på at det koster en arm og et ben, men det er bare så stinkende fantastisk at jeg ikke virkelig bryr meg. Hvor registrerer jeg meg?

Bilde med tillatelse fra Style.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *