Burberry Prorsum Medium Osprey Leather Carry

  • by

Denne vesken er verdt å diskutere. Jeg kom over Burberry Prorsum Medium Osprey Leather Carry, så vel som jeg hadde et overveldende krav for å se på det nærmere. Selv om jeg ikke kunne sette fingeren på hvorfor jeg trengte å se nærmere, forsto jeg at jeg måtte.

Så mye som jeg kan sette pris på signaturen Burberry Plaid, liker jeg virkelig hvordan de fortsetter å legge ut andre praktfulle poser som kanskje ikke hopper ut som Burberry opp før du ser på etiketten. Denne vesken passer helt til den regningen. Denne sølvskinnføreren har den minste frynsekonserten gjennom posen. Jeg tror knapt frynser når jeg ser vesken, men vi kan jobbe med den. Jeg liker nøyaktig hvor elegant, eksentrisk og spesiell posen er. Du ser absolutt ikke noe lignende hver dag.

Den ene administrasjonen ser helt praktfull så vel som smidig har en 5 ″ fall. Hvis du velger å legge den på skulderen, vil den i form tett, men det vil ikke være ubehagelig. Ruchingen på sidene trekker skinnet så vel som i en kreativ metode for å trekke øyet så vel som nysgjerrighet i. Åpne vesken så vel som du vil oppdage svart designerstemplet fôr, to interiør seksjoner så vel som en en Et par lommer. Denne vesken dukket opp på rullebanen i tillegg til at jeg vil få den til å se ut på armen min. Jeg kan prøve å oppgi at dette er en av mine foretrukne Burberry -vesker jeg har sett på en stund. Liker du dette utseendet, eller liker du standard Burberry -vesker? Få med Net-A-Porter for 1695.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *